Thes-Ham – Genk United : 8 – 1

Op een zonnige dag in ‘t Vlietje stonden Futsal Thes Ham en Genk United tegenover elkaar in een spannende wedstrijd. Het werd een overtuigende overwinning voor Futsal Thes Ham met een eindstand van 8-1. Het moet ook gezegd worden dat scheidsrechter Giovanni Abatantuono een uitstekende wedstrijd floot, wat bijdroeg aan een eerlijk verloop van het spel.

De wedstrijd begon met Futsal Thes Ham die snel op een 1-0 voorsprong kwam na een prachtige vrije trap die tussen Yassine Seddiki en Yarne Derwa werd genomen. Vervolgens liet keeper Ayoub Bou enkele fantastische reddingen zien om de voorsprong te behouden. Charlin Nabil Ioakimidou verdubbelde de voorsprong tot 2-0 na een assist van Nicolas Bdn.

Genk United probeerde terug te komen, maar Yassine voorkwam met een cruciale actie dat de bezoekers scoorden. De ruststand bleef 2-0 in het voordeel van Futsal Thes Ham.

Na de rust ging Futsal Thes Ham onverminderd door. Aziz Lagouireh scoorde de 3-0 na een typische sleepbeweging en stond alleen voor het doel. Nico redde later op de lijn een andere kans van Genk United om hun comeback te voorkomen.

Nico was later het slachtoffer van een strafschopfout, die Aziz benutte voor zijn tweede doelpunt van de wedstrijd, waardoor de score op 4-0 kwam. Tien minuten voor het einde beging Genk United hun vijfde fout en Aziz benutte de vrije trap om de voorsprong uit te breiden naar 5-0. Kort daarna maakte Aziz zijn derde doelpunt van de wedstrijd vanaf de 10-meterlijn, wat de score op 6-0 bracht.

Met een comfortabele voorsprong begon Futsal Thes Ham te experimenteren met een vliegende keeper, en Yarne profiteerde daarvan door de 7-0 te scoren. Charlin miste later nog een 10-metertrap, maar herstelde zich snel en bracht de score op 8-0.

Genk United wist uiteindelijk toch een doelpunt te maken, waardoor de eindstand op 8-1 kwam.

Na de wedstrijd heerste er tevredenheid bij alle spelers en supporters, die genoten van de heerlijke snacks van de wedstrijdsponsor, Frituur Boris Lommel. Het was een geweldige dag voor Futsal Thes Ham, met een overtuigende overwinning en een goede sfeer na de wedstrijd.

Leave a comment