RC.Halen – Thes-Ham : 2-5

In een sfeervolle, zij het kleine sporthal, heeft Futsal Thes Ham vandaag een boeiende wedstrijd gespeeld tegen RC Halen. De wedstrijd werd gekenmerkt door een scheidsrechter die een mindere dag had, wat het verloop van de wedstrijd beïnvloedde.

Het begon met RC Halen die de score opende en een 1-0 voorsprong nam. Maar voor de rust kwam Thes-Ham sterk terug. Charlin zorgde voor de gelijkmaker met een knap doelpunt, en Nicolas bracht zijn team op voorsprong met een doelpunt, waardoor de ruststand 1-2 was.

In de tweede helft maakte Yarne, die pas na de rust zijn eerste minuten speelde, een indrukwekkende impact. Hij scoorde een belangrijk doelpunt door een counter succesvol af te ronden, wat de voorsprong vergrootte tot 1-3. Charlin voegde nog een doelpunt toe aan zijn naam en bracht de score op 1-4. Halen slaagde erin om nog een doelpunt te maken vanuit een vrije trap, terwijl Thes-Ham even niet goed stond op te letten, waardoor de score op 2-4 kwam.

Het slotakkoord werd verzorgd door Diego, die de eindstand op 2-5 bracht. De wedstrijd werd naarmate hij vorderde wat intenser, maar Futsal Thes – ham is tevreden dat ze zonder gele kaarten en blessures de wedstrijd hebben kunnen afsluiten. De eerste punten van het seizoen zijn binnen, en dat belooft veel goeds voor de rest van het seizoen, met Yarne’s sterke prestatie als een opvallende highlight.

Deze overwinning is een geweldige start voor het team en een teken van wat er nog meer kan komen in de komende wedstrijden. Het toont de vastberadenheid en het talent van Futsal Thes-Ham. Coach Eric Greco heeft zeker bijgedragen aan het succes van het team en zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het verdere verloop van het seizoen.

Een speciale dank gaat uit naar onze sponsor Dirk SD Metaalwerken, die al lange tijd trouw aan onze zijde staat en ons blijft ondersteunen. Hun bijdrage is van onschatbare waarde voor onze club. #SponsorSupport #FutsalOverwinning #StartVanHetSeizoen #CoachEricGreco