Thes-Ham – FT Tongeren : 3 – 2

πŸŽ‰ Geweldige overwinning in onze allereerste topper in de zaal tegen FT Tongeren! Onze tegenstanders toonden verrassend veel lef in onze sporthal in Ham. Onze reporter was vanaf het begin aanwezig en had bijna een vroege voorsprong gemist. Maar in de 22e minuut viel eindelijk het verlossende doelpunt, een prachtige treffer van Charlin Nabil Ioakimidou, wat de ruststand op 1-0 bracht.

Na de rust liet Nicolas Bdn zich gelden en scoorde in de 29e minuut het tweede doelpunt, en hij was vandaag in absolute topvorm, met een paar bijna-doelpunten die de lat of paal raakten.

Toen was het de beurt aan Diego Derwa, bijna onopgemerkt in de cirkel van de bezoekers, maar met een magistrale hakbal scoorde hij het derde doelpunt in de 39e minuut, waardoor we op 3-0 kwamen. Maar wie dacht dat de wedstrijd gespeeld was, werd in de 44e minuut verrast door maxime van de paer, die met zijn kenmerkende stijl een keiharde afstandsschot in de winkelhaak knalde, wat de score op 3-1 bracht in minuut 44.

Tongeren gaf niet op en speelde met een vliegende keeper, maar onze keeper Ayoub Bou stond sterk en hield zijn doel goed schoon. Uiteindelijk slaagde Tongeren erin om nog een doelpunt te maken via Jelle Gomers, waardoor het 3-2 werd, maar Ayoub’s solide optreden zorgde ervoor dat we de overwinning vasthielden.

We willen ook graag scheidsrechter Marco Bleus bedanken voor het leiden van een uitstekende wedstrijd en een speciaal woord van dank aan onze fantastische supporters van KVV Thes SPORT die ons kwamen aanmoedigen.

Na de wedstrijd konden we nog nagenieten met heerlijke pizza van Dennis Kebap uit Tessenderlo. πŸ•

Bedankt voor jullie steun en laten we samen blijven knallen in de rest van het seizoen!

πŸ’ͺ⚽ #TeamThesHam #Overwinning #Futsal #3wedstrijden #9punten

Leave a comment